Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 5 september 2017

De reis vanuit Zakynthos voor onze 'vakantie' in Nederland

Op maandag 4 september pakken we in de loop van de dag de ferry van Zakynthos-stad naar Killini aan de overkant en rijden op ons gemak naar Patras. Leo had nog een klusje te doen bij Mediamarkt in Patras en daar hadden we nu mooi de tijd voor. Rond half 5 's middags konden we inchecken en om half 7 vertrok de ferry naar Ancona. We hebben eerst wat rondgelopen op de boot, iets gegeten en iets gedronken. Tegen half 11 waren we het zat en zijn onze stoelen op gaan zoeken. Die waren in een grote ruimte en ze lijken op vliegtuigstoelen. Niet erg comfortabel, maar goed het is maar voor 1 nacht. Na een uurtje worden we wakken gemaakt om de kaartjes te laten checken, weer een uur later leggen we aan in Igoumenitsa en daar komen ook mensen aan boord, die ook in die slaapruimte willen. Dat gebeurd nog een keer bij Korfoe. Al met al een vreselijk rommelige nacht, waarin Leo op een bepaald moment toch even op de grond is gaan liggen om een andere houding te hebben. Nee, voor ons is dat niet echt iets, volgende keer toch weer een hut. Dinsdagmiddag komen we aan in Ancona en rijden van daar uit naar Marghera waar ons hotel voor 2 nachten is.

Haven van Patras


De mooie brug bij Patras

Op zee

Ancona

Geen opmerkingen: