Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 17 september 2017

Cromvoirt

We zijn vanaf zaterdagavond tot dinsdagochtend bij onze lieve vrienden Petra en Ben in Brabant. We genieten nog van elkaars gezelschap, want de volgende zaterdag gaan wij weer terug naar ons huisje op Zakynthos. Omdat de weermannetjes goed weer beloven staat er een wandeling op het programma voor de zondag.

We starten in Cromvoirt en wandelen onder een licht bewolkte hemel door bossen, velden en wat heide. Het is echt heerlijk weer, de jasjes van Petra en mij gaan al snel uit. We komen langs de extra beveiligde gevangenis is Vught en even later lopen we langs Kamp Vught. Dit was 1 van de 3 Duitse concentratiekampen in Nederland tijdens de 2e wereldoorlog, naast Kamp Westerbork en Kamp Amersfoort. Altijd indrukwekkend. Maar de tijd gaat verder, ook wij. Iets over de helft van de wandeling stoppen we bij een restaurant om even iets te drinken, gelukkig is er net een tafeltje vrij want het is er heel erg druk. Dat komt vast door het mooie weer en omdat er in de buurt, in recreatieplas De IJzeren Man, een zwemfestijn wordt gehouden. Er wordt gezwommen om geld op te halen voor een goed doel.

Heel langzamerhand wordt het wat koeler, er komen wat wolken, maar we houden het droog. Het was een mooie wandeling en een heerlijk weekend.

Cromvoirt

Kamp Vught
Kamp Vught


Leuk stel, toch?

Altijd mooi met water



Cromvoirt

Geen opmerkingen: