Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 20 september 2017

Langs het strand naar Renesse en door de duinen

Het is heerlijk weer en dus gaan we er weer op uit. We lopen Nieuw Haamstede uit door de duinen richting strand. Het duingebied is hier heel breed en we doen er dus een tijdje over voor we op het strand zijn. Het is net eb geweest en we hebben een heel breed strand, waar we tussen Haamstede en Renesse het rijk bijna alleen hebben. Een enkele wandelaar en heel veel meeuwen zien we. Bij Renesse gaan we de duinen weer op en komen in het drukke plaatsje Renesse. Het is er nog steeds goed druk met vakantiegangers. Wij zoeken een plekje op een terrasje en vinden dat ook en dan zitten we heerlijk in het zonnetje een broodje te eten. Een klein uurtje later wandelen we door de Binnenduinen van Schouwen terug naar Haamstede. 💗 zo'n vakantie.








Geen opmerkingen: