Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 27 september 2017

Van Balatonfüred (Hongarije) naar Belgrado in Servië


Nog één blik vanuit het hotelraam op het Balatonmeer

Wandschilderijen in het restaurant

En weer stappen in ons rode autootje. Nu om van Balatonfüred in Hongarije te rijden naar Belgrado (of Beograd) in Servië. We doen er toch ruim 8 uur over omdat we ergens toch een andere afslag nemen en vervolgens in de spits midden in Novi Sad in Servië voor een brug komen te staan waar het licht maar op rood blijft staan. Leo zet na een hele tijd wachten de versnelling in de achteruit en we doen even wat niet mag. Gelukkig staan er geen andere auto's achter ons, wel een hele rij vrachtauto's vóór ons. Daarna rijdt het gelukkig weer vlot door, maar het is toch al donker als we aankomen bij hotel Hedonic in Belgrado. Nadat we de spullen in de kamer hebben gebracht, genieten we van een heerlijke mixed-grill in het restaurant daar met een flesje Prosecco en een drankje mee naar de kamer, voor welgeteld 52 eurootjes, en daar zit dan ook nog een ruime fooi bij. Het is bijna voor niks.


Mooi




1 opmerking:

Linda van Hoof zei

En dan geen foto van die heerlijke mixed grill ��