Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 23 september 2017

Terug naar huis, de lange weg: Vlijmen - Praag

Na het afscheid van kinderen en vrienden, rijden we op zaterdagochtend tegen 11 uur uit Vlijmen weg. In de buurt van Boxmeer passeren we de grens met Duitsland. Het eerste stuk is wel bekend, maar als we Kassel zijn gepasseerd, wordt het allemaal veel minder bekend. Na een paar uur komen we langs Leipzig en Dresden en dan zijn we snel in Tsjechië. Nog een uurtje naar Praag, waar we aankomen rond 20 uur, als het al een tijdje donker is. Hotel Taurus is een oud hotel, de kamer is mooi en compleet. Als we onze spullen in de kamer hebben gebracht, gaan we op zoek naar een plekje om te eten. In het hotel vertelde de receptionist dat er 200 meter verderop een goed restaurantje is. We gaan het bekijken, maar we haken af als blijkt dat er bijna bij iedere tafel een tv hangt. We lopen wat rond en vinden dan een Italiaans restaurant, dat er gezellig uitziet. We eten prima in "Il Capitano Ristorante" en duiken na het stukje teruglopen moe ons bed in.

Geen opmerkingen: