Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 3 maart 2020

Anderhalve dag in Nederland

Op maandag vliegen we met Transavia van Athene naar Amsterdam. In Amsterdam vinden we, na wat gedoe, de juiste shuttlebus naar de autoverhuur van Goldcar een stukje van Schiphol af. Dan rijden we in een gestage rij auto's naar Vlijmen om onze lieve vrienden te bezoeken. We blijven er ook slapen en na een gezellige avond en dito ochtend rijden we naar Veenendaal, waar we zoon, schoondochters en kleinzoon treffen. Aan het eind van de middag eten we gezellig bij pannenkoek restaurant de Bijenmarkt. Het is allemaal zo om, kort maar heerlijk, maar gelukkig komen ze allemaal dit voorjaar naar Zakynthos. Dan rijden we naar Amsterdam en leveren de huurauto in en lopen dan in 20 minuten naar het Ibishotel. Morgen vliegen we naar Oslo. 

Geen opmerkingen: