Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 13 maart 2020

Dag 9 Dagje aan boord

Het ontbijt en de lunch worden nu aan tafel geserveerd. De bemanning heeft daar goed over nagedacht en het verliep heel goed. Dit hebben zij ook nog nooit meegemaakt. Wij konden de hele dag koffie en thee inschenken, maar nu moeten we het bestellen om te voorkomen dat iedereen diezelfde koffie en theepot en suikerschepje aanraakt. Het is wel een heel gedoe. Nu we niet meer van het schip af mogen zitten we veel op het panoramadek met onze E-books en alle andere benodigdheden en kijken hoe de besneeuwde bergen en stadjes aan ons voorbij trekken. Buiten is het heel erg koud en voordat ik naar buiten kan om een foto te maken moet ik echt een jas, muts en handschoenen aantrekken. Maar we maken er evengoed een mooie trip van, we genieten nog steeds.





Vooral rustig aan 😁


Op het panoramadek met onze Australische vriend Adrian



1 opmerking:

Marc zei

Wat een beleving zo en wat een mooie uitzichten! Dat is wel echt genieten!!