Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 12 september 2022

Dag 13 Van Puerto de Mazarron naar Salobreña 301 km

We rijden vrijwel de hele route door heuvels of bergen. Ze zien er alleen anders uit dan in bijvoorbeeld Oostenrijk of Zwitserland. Heel kaal, een beetje een maanlandschap. Het is erg leuk om door al die verschillende landschappen te rijden. In het tweede deel van de route rijden we een heel eind langs de Middellandse zee. Het hotel is makkelijk te vinden en we hebben ruim de tijd om de klusjes te doen, hotel boeken voor de volgende avond en een blogpost maken. We drinken iets op het terras van het hotel en van daaruit zien we achter de bergen dikke rookwolken opstijgen, alweer een natuurbrand. Voor ons gelukkig ver weg, maar ik denk dan altijd aan de mensen (en de dieren) die daar wonen en aan de brandweermannen en -vrouwen die daar hun werk doen. In gedachten wensen we ze sterkte.









Geen opmerkingen: