Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 9 september 2022

Dag 9 en10 Maëlla en van Caspe naar Valencia 271 km

Op donderdag rijden we 20 km van Caspe naar Maëlla. Daar woont één van mijn nichtjes met haar zoontje. We hebben elkaar 13 jaar niet gezien, maar nu hebben we een afspraak. Het is een leuk weerzien en we maken er met z'n vieren een gezellige dag van. We kletsen weer helemaal bij, we halen haar jochie van school, die is even wat timide maar dat is snel over. Dan eten we bij een restaurant en maken een wandeling met z'n viertjes en de hond. Wij hebben genoten.

Vandaag rijden we vanuit Caspe verder. Ook nu weer mooie vergezichten, eerst bergachtig, dan heuvelachtig en dan bijna vlak. In de buurt van Valencia zijn het allerlei steden die aan elkaar zijn gegroeid. Niet onze eerste keus, maar ja, we willen een stadswandeling maken in Valencia en naar het Oceanium en het planetarium, en dus moeten we er iets voor over hebben. 



Bij Maella 
Maella 


Geen opmerkingen: