Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 23 september 2022

Dag 24 Van Auxerre naar Charleville-Mezieres 263 km

Bij kleinere hotels heb je meer contact met de mensen die het hotel runnen. Wij waren in dit laatste hotel tot na het eten de enige gasten en in de keuken werd de maaltijd voor ons alleen klaargemaakt. De eigenaar/chef kwam steeds even terug om iets te vragen. Hij sprak niet zo goed engels en soms hoorden we zijn vrouw tegen hem zeggen wat hij moest vragen in het engels, dan kwam hij naar het restaurant en vroeg het. We moesten er een beetje om grijnzen, leuk. Vanochtend vroeg hij aan ons waar wij nou eigenlijk vandaag kwamen, met een Grieks nummerbord en een NL-sticker. We hebben het hem uitgelegd, toen moest hij even grijnzen.


Niet een lange route, maar wel weer leuk. Aan het einde verschoof de km. teller naar 40.000. We zijn deze rit begonnen op 33.000 km, dat betekent dus dat we in deze drie en een halve week al 7000 km hebben gereden.

We hebben even een rondje gelopen en kwamen de Maas (la Meuse) tegen. Het marktplein was ook moi om te zien. Vanavond gaan daarheen terug om te eten, want ze gaan pas om 19 u open voor dineren. 

Soms zijn het echt smalle weggetjes


De Maas






Geen opmerkingen: