Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 14 september 2022

Dag 15 Van Guadacorte naar Lepe 220 km.

Vanochtend begonnen we met een stuk snelweg, want de routeplanner bleek geen route te kunnen maken zonder snelwegen. Maar toen we de grote stad Sevilla voorbij waren zijn we toch weer vlug van die weg afgegaan. De stadjes zien er anders uit, veel meer laagbouw en met tegeltjes, dus een beetje Portugees.

Bij het hotel dat ik had geboekt stond dat er een wasmachine was en daar vroeg ik meteen naar, want we hadden weer wat onfrisse kleding. Het bleek een was-service te zijn waar je voor ieder shirtje, ondergoed en sokken apart moet betalen en dat wordt gauw een dure was. Dus zochten we een wasserette in de buurt. Die bleek een paar stadjes verderop te zijn. Weer de auto in en daar naartoe gereden. Het bleek een hotel wasserij te zijn die dezelfde prijzen rekende als ons hotel. Leo noemde een camping, dat was een goed idee, want campinggasten nemen geen wasmachine mee. Vlakbij dat stadje was er een. Even gepraat met de receptioniste van de camping en verkocht ons toen de munten voor wasmachine en droger. Dan even naar de kampwinkel voor waspoeder, ze verkochten handige kleine  verpakkingen. Toen de was in de machine en draaien maar. Wij even iets gedronken en een ijsje gegeten en daarna kon het in de droger. En toen was de was schoon en bijna droog en hadden wij een gezellig middagje camping gehad😁.Op de terugweg hebben we vanuit de auto nog heel veel flamingo's gezien en prachtig roze zeewater, misschien zoutpannen, het zag er bijzonder uit.

Geen opmerkingen: