Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 7 september 2022

Dag 7 en 8 Van St.Gilles via Bourg Madame naar Caspe Spanje 678 km

Gisteren was het wel weer een lange dag, maar toch was het niet vervelend, we konden gewoon doorrijden en het was een prachtige route richting en dóór de Pyreneeën. Veel bochtenwerk voor de chauffeur en veel mooie uitkijkjes. Wel lastig om foto's te maken want je bent het mooie uitzicht zo voorbij en stil gaan staan op een smal weggetje is eigenlijk geen optie. We slapen in een hotel in Bourg Madame vlak voor de Spaanse grens. Ik had dit hotel de vorige avond geboekt bij Booking.com en kreeg na een uur bericht dat het was geannuleerd. Er was een alternatief, dat heb ik geaccepteerd. Toen we vlakbij Bourg Madame waren kreeg ik opnieuw bericht dat dat die kamer was geannuleerd. Ik besloot toch even bij het hotel te gaan vragen. En ja hoor, deze meneer had inderdaad de eerste kamer geannuleerd, maar de tweede was gewoon beschikbaar. Gelukkig maar en we kregen ook nog korting vanwege de verwarring. Vanaf Bourg Madame was het 200 meter lopen naar de Spaanse grens, in het stadje daar hebben we tapas gegeten met een wijntje. Lekker.

Vandaag hebben we eerst een wasje gedraaid en gedroogd in de plaatselijke wasserette. We gingen pas om 10 uur op pad en waren om half 5 in Caspe. Ook vandaag prachtige vergezichten en lekker veel smalle weggetjes en bochten. Heel mooi.






Geen opmerkingen: