Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 22 september 2022

Dag 23 Van Limoges naar Auxerre 315 km

Gisteravond zijn we ineens naar de herfststand verhuisd. Liepen we overdag nog in onze korte broeken, 's avonds koelde het flink af waardoor ik de lange broeken maar uit de koffer heb gehaald. Omdat de temperatuur vandaag niet heel hoog zal zijn heb ik de korte broeken maar opgeborgen in de grote koffer. De lange blijven voorlopig aan.

Maar wat zegt dat ook? Dat we dichter bij Nederland komen, ieder dag een stukje. Het was weer een mooie dag en ook de route was mooi, glooiende heuvels en een blauwe lucht. We waren mooi rond 15 uur bij het hotel en verheugden ons op een rustige middag. Maar ja, bij dit hotel konden we toevallig pas om 17 uur inchecken. Balen. We hebben de tijd volgemaakt met even wat te drinken, een boodschapje doen en wat winkels in te lopen. Het werd evengoed wel 17 uur en vanavond hoeven we niet weg om te eten, want er is een restaurant bij het hotel. Wel zo makkelijk.

Geen opmerkingen: