Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 13 maart 2022

Dag 2 Ålesund

We komen om 9.30 uur aan in Ålesund en we hebben de tijd tot vanavond 20 uur. We beklimmen, net als 2 jaar terug, de stadsheuvel Aksla. Het is een stevige klim met daar tussenin 418 traptreden, maar je hebt boven een prachtig uitzicht. We lopen aan een andere kant naar beneden en besluiten naar het aquarium te gaan, dat deden we de vorige keer niet. We lopen een stukje en vragen dan aan een voorbijgangster waar het aquarium is. Volgens haar een heel eind weg, dat kon niet lopend, nadat we vertelden dat we wel vaker wandelen wees ze ons de richting en vertelde ze dat het ongeveer 5 km was. Nou dat viel wel mee. Later moeten we het nog twee keer vragen, want het staat nergens aangegeven. Het Atlanterhavsparken (Atlantic Sea Park) is een leuke plek om even rond te lopen. Als we alles hebben gezien, drinken we een kop koffie en hebben er iets lekkers bij als lunch 😀. En dan beginnen we aan de weg terug naar de boot en daar worden onze passagierskaartjes weer gecheckt, dan weten ze dat we binnen zijn.







Geen opmerkingen: