Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 10 maart 2022

Griekenland, koud land

We vliegen vanavond pas naar Amsterdam en dus hebben we tijd over om de omgeving te verkennen. We logeerden vannacht bij Tina's appartments in Artemida en van daaruit wandelen we. Er trekt een koufront over Griekenland deze dagen en dat merken we ook vandaag. Er is een heel koude wind en we zijn blij dat we de winterjassen aanhebben. We lopen een heel eind door de straatjes van Artemida tot we bij de zee uitkomen. Vandaar lopen over het strand of over de paadjes die langs het strand lopen. We hebben alle tijd, dus als we het wat koud krijgen gaan we een koffietent in om even warm te worden. Een large koffie en een paar glazen water later lopen we verder. Om tegen 2 uur een restaurant binnen te stappen voor onze lunch.  Op het vliegveld is niet echt veel keus aan restaurants en dus blijven we plakken bij Archontiko restaurant in Artemida. We eten er heel lekker en uitgebreid voordat we weer verder gaan naar Tina's. We lopen het laatste eind in een koude bui van natte sneeuw en het blijkt dat mijn winterjack niet waterdicht is. Als we daar komen vraagt de baliemedewerker meteen wanneer we naar het vliegveld willen. Het maakt ons niet veel uit, wachten moeten we toch en het maakt niet uit waar. En dus zijn we om vijf uur op het vliegveld waar we dus heel veel tijd hebben om door te brengen, want onze vlucht gaat pas om 20.55 uur.




Geen opmerkingen: