Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 11 maart 2022

Oslo

Gisteravond, of eigenlijk vanochtend vroeg, kwamen we om kwart voor 1 in ons hotel aan in Amsterdam. En we moesten rond 7 uur alweer terug zijn op het vliegveld, dus stond de wekker om half 6, omdat we wel even wilden ontbijten. Een kort nachtje dus. Maar ach dat halen we wel weer in. Op Schiphol natuurlijk weer de koffers weg gebracht en door de controle. En toen moesten we dus weer wachten. Rond half 10 liepen we naar de gate D84, helemaal aan het einde van de D-pier en daar bleek dat we een bericht hadden gemist van verandering van gate, we moesten naar B18. We hebben flink door moeten stappen, maar waren er toch ruim op tijd. Er was al wat vertraging door problemen met personeel en toen kwam er ook nog één passagier niet opdagen en daarom moest die koffer uit het ruim worden gehaald. Al met al duurde het ruim 3 kwartier. Maar de vlucht verder was prima. Van het vliegveld met de Flytoget, sneltrein, naar Oslo centraal en toen even lopen naar Thon Hotel Opera, er vlakbij. En daarna zijn we meteen weer gaan lopen. Het was mooi weer in Oslo maar wel fris. We hebben ongeveer 12 km gelopen door de wijk Bryggen en het centrum. Tegen 5 u zijn we een eettentje binnen gelopen en hebben lekker gegeten en toen weer naar het hotel. Vanavond een rustig avondje en op tijd naar bed (voor 12 uur😉).

Het koninklijk paleis

De jachthaven en op de achtergrond Arhus Slot

Arhus Slot

Oslo Opera House


Geen opmerkingen: