Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 17 juni 2011

4 kilometer voor een hapje eten

En toen dachten we gisteravond, weet je wat.... we lopen naar het restaurant waar we al twee keer ijs hebben gegeten. We gaan om zeven uur weg dan zijn we er op een mooie tijd. Maar dat restaurant is wel op een afstand van 4 kilometer. Maakt niet uit, mooie avondwandeling. En toen was het vol, een avond met traditionele griekse muziek, heel gezellig, maar afgeladen vol. Dus rechtsomkeer gemaakt en op zoek naar een ander eethuisje, ook gevonden en weer heel lekker gegeten. Al met al gisteravond dus ook nog 8 kilometer gelopen.
Vandaag hebben we besloten dat we morgen de wandeling gaan doen door het achterland met als doel de antennes en het dorpje Gyri. De flessen water liggen koud, de wekker gaat om 6 uur, het weer lijkt goed te blijven, dus ... hop met de benen. Hier onder een foto van het doel, de antennes, met als het een beetje meezit een gigantisch uitzicht over het eiland. En een plaatje van de route zoals we die denken te lopen. Na de wandeling wordt de kaart opgevuld met de echte track, maar dan moeten we hem wel eerst lopen. Jullie horen van ons.

Geen opmerkingen: