Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 25 juni 2011

Heerlijke luie dagen


We hebben een paar heerlijke luie dagen achter de rug. Na de lange wandeling van woensdag wilden we de spieren wel wat rust gunnen. Dus donderdag een rustdag. Donderdagavond hadden we een uitnodiging van Maria om te komen eten, want één van de vaste gasten was jarig. Zij zou allerlei lekkere dingen klaarmaken en voor 11 euro kon iedereen mee eten. Nou dat werd een lekkere en een lange avond. Alle talen werden door elkaar gesproken en het was ontzettend gezellig. De volgende dag was er wel wat hoofdpijn want de wijn en de ouzo vloeiden rijkelijk. Vrijdag nog een makkelijke dag en 's avonds zouden we de route voor zaterdag gaan plannen. Maar het internet lag eruit en voor het plannen van onze routes zijn we daar wel afhankelijk van. De gewone plattegrond is niet goed genoeg om wandelingen te maken. De hoofdwegen staan er goed op, maar die zijn toch wat minder leuk om te lopen. Dus hebben we vandaag weer geluierd. En vanavond hebben we de route gemaakt voor morgen. Rond de 22 kilometer wordt het, we gaan het zien. Jullie horen van ons.

Geen opmerkingen: