Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 6 juni 2011

We zijn er weer

Gisteren zijn we niet meer gaan slapen, we zijn om 1 uur vannacht vertrokken uit Rozenburg en we waren dus mooi op tijd op Schiphol. Het vliegtuig vertrok om 5.05 uur en om 9.05 uur (plaatselijke tijd = één uur later dan in Nederland) kwamen we aan op Zakynthos. 30 minuten later hadden we de tassen al, hebben toen een taxi opgezocht en om 10.05 uur zijn we bij ons huisje voor de komende 4 weken. We hebben Sharon en Mary (haar schoonmoeder, de moeder van Pavlos dus) en de honden Lara, Suzy en Joy begroet. En daarna de tassen uitgepakt en boodschappen gedaan. De eerste dagen zullen we lekker rustig aandoen, gewoon even bijkomen. We hebben uitgebreid bijgepraat met Sharon. Zij vertelde dat de zaken bar slecht gaan. En niet alleen bij hen, maar bij heel veel hotels en restaurants. De toeristen blijven weg. Dat is dus echt heel goed te merken. Wij zijn de enige gasten in de huisjes. En er is één echtpaar in de appartementen. Voor ons heerlijk rustig, maar we kunnen ons voorstellen dat het niets is als je zo je bedrijf moet runnen. We hebben lekker bij het zwembad gelegen. Vanaf de stoelen is de foto gemaakt. Eerder vanavond zijn we even naar Alykes gelopen om een Pita Gyros (broodje gyrosvlees) te halen. We waren er wel wat vroeg, nederlandse etenstijd, dus ongeveer 18.30 uur, maar de restaurants en straten zijn heel erg leeg. We zijn benieuwd of het toch iets drukker is als we wat later komen. We gaan het verder deze week wel zien.
Wij liggen straks op tijd in bed, want we zijn 'een beetje moe'.

Geen opmerkingen: