Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 7 juni 2011

'Rustig dagje'



We zouden het de eerste dagen rustig aan doen. Gisterenavond zijn we heel vroeg naar bed gegaan en hebben we een nacht gemaakt van 12 uur. Maar vandaag wilden we eigenlijk toch wel een stukje lopen en vanochtend zagen we de weersverwachting, vandaag 'maar' 29 graden, morgen 31 en overmorgen 32 graden. Dus hebben we de wandelschoenen gepakt en besloten dat toch vandaag de 1e wandeling zou zijn. Het doel was een kerkje dat we zien vanaf ons huisje. We zijn er met een grote boog naar toe gewandeld en daarna met een grote boog terug naar huis. Al met al zes uur lopen en bijna 20 kilometer. Onderweg zijn we boven op de bult in het plaatsje Gerakari gestopt voor een nieuw, koud flesje water en een ijsje, want het was toch wel heel warm. Maar wat een uitzicht weer. Een eind verder op de route, nogmaals gestopt en op een terrasje ieder 2 flesjes cola gedronken en een grote ijs gegeten, heerlijk. Om 20.00 uur hebben we een afspraak met Mary voor gevulde tomaten, eet smakelijk. En inmiddels weer terug, gevulde tomaten en parika's met een heerlijke griekse salade, met daarbij een leukos imiglykos, oftewel een halfzoete witte wijn. Het was een heerlijke dag en een hele lekkere avond.


Dit was het doel vandaag, het kerkje Agios Nicolas van Gerakari


Eén van de paden er naar toe


Gewoon... mooi in een olijfgaard


En de beloning .... het uitzicht

Geen opmerkingen: