Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 13 juni 2011

Kalimera


Vandaag weer echt vakantie gehouden, verder gelezen in onze boeken en weer twee lesjes grieks, 's morgens één (de herhaling van gisteren) en 's middags één (een nieuwe les).
Morgen zullen we daar geen tijd voor hebben. Morgenochtend rond half elf stappen we op de lokale bus naar Zakynthos stad, we wilden liever wat vroeger, maar dat lukt niet. Er gaan maar een paar bussen per dag, de eerste is rond half zeven en dat is toch iets té vroeg. In ieder geval willen we vanaf Zakynthos stad de oostelijke kustweg gaan lopen en op die manier proberen om weer hier in de buurt uit te komen. Het zou zo'n 20 kilometer moeten zijn. Dus het wordt best een hele klus, we gaan uit van zo'n 3,5 km per uur, dus ongeveer zes uur wandelen. als we daar een hapje en een drankje bij op tellen, moet het lukken om vroeg in de avond weer terug te zijn. We nemen flink water mee, want de temperatuur is 28 graden, dus zaak om goed te drinken. We houden jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen: