Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 21 juni 2013

Laatste dag met z'n vieren

Het is heel jammer, maar aan alle leuke dingen komt ook een eind. Vandaag zitten de drie weken vakantie van Petra en Ben er alweer op. Vanavond gaan we nog een keer uitgebreid tafelen bij Fidelio en even nagenieten op het terras, maar dan is het echt op voor hen. Morgen brengen we ze naar het vliegveld en lopen daarna weer terug naar ons huisje. Wij hebben heerlijke weken gehad, maar ik kan natuurlijk alleen voor Leo en mijzelf spreken. We hebben luie dagen gehad, maar ook heel actieve. We hebben opnieuw grenzen verlegd voor onszelf. Het was heel erg gezellig om 's avonds samen te eten, in een restaurant, maar ook vaak hier in ons huisje. Met Ben als grote vleesbrader en de andere drie voor de salades, pasta's, gedekte tafels, glazen wijn en meer. Het zwembad zal leeg zijn als er minder gestoeid wordt.

Ja, wij hebben SUPER weken gehad, dank jullie wel, lieve vrienden, voor alles. Een hele dikke knuffel van ons voor jullie. We zien jullie gauw weer en gaan dan gewoon door met het genieten van de mooie dingen in het leven.


Geen opmerkingen: