Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 1 juni 2013

We zijn er

Vanochtend ging om half twee(!!!) de wekker. We hadden om drie uur met Petra en Ben afgesproken bij de parkeerplaats op Schiphol. Bagage afgegeven en dan door de douane. Iets over half zes taxiede ons vliegtuig naar de startbaan om het luchtruim te kiezen op weg naar Zakynthos, Griekenland.

We kwamen hier om half negen aan, we hebben de klokjes verzet want het scheelt hier een uurtje met Nederland, het is half tien. Sharon heeft iemand geregeld die ons met z'n vieren en de bagage in één keer naar Archontiko Villas brengt. En dan lijkt het een beetje op thuiskomen, heerlijk.
Het is bewolkt vandaag, dus eigenlijk een prima start, want wij zijn natuurlijk helemaal niets gewend. Alles uitgepakt en daarna boodschappen gedaan in Katastari, een paar kilometer verderop, lopend.

Daarna hebben we even een broodje gegeten en lekker gelegen bij het zwembad, tot het begon te regenen (wát régen?). Nu zitten we te wachten op Jackie, een Nederlandse vrouw die hier met haar bureau trips verzorgt. Eens luisteren of zij iets leuks voor ons heeft. Daarna eten we een gyrosje beneden in Alykes en waarschijnlijk liggen we daarna vroeg in bed. Eigenlijk best moe van zo'n lange dag.

Op de foto het uitzicht vanaf het terras van ons huisje voor de komende weken, prachtig toch?


Geen opmerkingen: