Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 20 juni 2013

Onbekende weggetjes ontdekt



10,2 km; 3 uur 54 minuten

We hebben heel lekker gegeten gisteravond. Sharon had ons verteld over een nieuw restaurant in Alykes: Potami. En het was echt goed en ontzettend gezellig.

We waren vandaag van plan om een wandeling te maken van zo'n 15 kilometer, maar toen we eenmaal onderweg waren, hebben we tegen elkaar gezegd dat we eigenlijk net gek waren. Is ook wel een beetje waar, we moeten ook gezond verstand gebruiken. Het is gewoon iets te warm om veel te klimmen. We zijn dus wat gaan dwalen in de omgeving. Hier een weggetje ingegaan, dat liep dood. Weer terug en een ander pad ontdekt. Even goed een leuke wandeling, toch weer de calorieën van gisteren verbrand en aangevuld, want onderweg hebben we weer zo'n overheerlijke Frutopia (ijs) gegeten.


Chartata tegen de bergrug aangeplakt, ergens in de ster is ons huisje
Mooi zo'n olijfboom
Lekker zo'n ijs
Kerk van Katastari

Geen opmerkingen: