Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 4 juni 2013

Ontbijt bij de buren en de rest van de dag

Eergisteren had ik al een foto laten zien van het ontbijt in het huisje van Leo en Marlies. Nu voor de familie en kennissen van Petra en Ben, hierbij het ontbijt én het uitzicht uit huisje 2.

Ze lezen een mailtje uit Nederland.

En het uitzicht vanaf hun terras

De rest van de dag hebben we we ontspannend bij het zwembad doorgebracht waar Maria ons 's middags verse vijgen kwam brengen, gewoon zomaar, omdat ze er waren. Maria is de moeder van Pavlos en Dimitris, die nu de huisjes en de appartementen beheren. En die vijgen zijn heerlijk, groter en sappiger dan ik ze ooit in Nederland heb gezien of geproefd.



6 opmerkingen:

Linda van Hoof zei

Dat ziet er héééééél erg vervelend uit zeg!!

Irene zei

Jakkes, wat een akelig uitzicht!!! PPFFF je zult er maar zitten!!!!!! LOL ;-)

Anoniem zei

Fijn dat jullie zo genieten mijn zin viertjes. Het uitzicht is heel mooi. Koken jullie ook zelf of gaan jullie altijd uit eten? En hoe bevalt de Griekse wijn? Die kennen wij hier in Nederland eigenlijk niet. Ja, Retsina maar die vind ik persoonlijk niet zo drinkbaar. Groetjes uit Nieuw Vennep

Leo en Marlies zei

Leuk dat jullie allemaal zo reageren, we lezen alle reacties met z'n viertjes door en vinden dan dat we het helemaal niet slecht hebben.
We koken ook zelf, maar wel simpel, hamburgers of kipstukjes met een Griekse salade e.d. De Griekse wijn bevalt ons prima, wij houden ook niet van retsina maar wel alle vier van halfzoete tot zoete witte wijn, hier heet dat immiglykos (halfzoet) en Griekse wijnen zijn in ieder geval bij Gall&Gall te koop. Groetjes van ons allemaal.

Ivonne Schoonenberg zei

Ziet er gezellig uit hoor! :-)
Lekker genieten!

Hier alles z'n gangetje bij CED, Petra....

Groetjes van Ivonne Schoonenberg

Anoniem zei

Dat ziet er gezellig uit!
Lekker genieten!

Hier alles z'n gangetje bij CED, Petra.....

Groetjes,
Ivonne Schoonenberg