Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 11 juli 2020

Peloponnesos en Kreta dag 11 van Makri Gialos naar Chania

Na het ontbijt, dat de afgelopen in ons appartement werd gebracht, gaan we op weg naar Chania in het noordwesten van het eiland. Kreta is heel bergachtig en dus rijden we vandaag weer berg op berg af, brede wegen en smalle wegen, heel afwisselend. Veel dorpjes en dus veel mooie kerkjes, veel met de leuke koepeldaken. Halverwege stoppen we voor koffie. Tegen 16u komen we aan bij hotel Oasis. Deze plek is wat groter dan die van de laatste drie dagen, maar niet heel erg groot. We zullen hier 4 nachten zijn, dus wat tijd om de omgeving te verkennen. We willen ook de Samariakloof weer gaan lopen, we deden dit 15 jaar geleden ook al en gaf me toen 3 dagen ontzettende spierpijn. We moeten het nog even afspreken omdat het handig is dat je  wordt gebracht omdat de wandeling op een andere plaats eindigt dan waar hij begint.


Geen opmerkingen: