Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

donderdag 30 mei 2019

Buffalo WY - Custer SD 470 km

We rijden vanuit Buffalo naar een enorm grote rotsklomp, Devils Tower. Deze stond niet op onze oorspronkelijke route, maar we zagen op FaceBook foto's van Maud en Nason. Het blijkt niet een heel eind om rijden te zijn, dus komt dit National Monument er op ons lijstje bij. We zien hem al van ver in de lucht steken, het is echt een vreemde puist in een redelijk vlak landschap. We maken er een wandelingetje en zien waaghalzen die deze rots aan het beklimmen zijn. Zij liever dan wij. Als we naar de uitgang rijden, komen we langs een heel groot veld waar heel veel prairiehondjes leven. Wat een leuk gezicht is het toch als ze op de uitkijk staan. Maar ze zijn wel een beetje aan mensen gewend, dat merken we wel, maar we mogen ze niet voeren.
Dan gaat de reis verder. Vanochtend spraken we in ons hotel met een Nederlands echtpaar, die uit Custer kwamen. Zij vertelden ons dat we een Scenic Byway zouden moeten nemen vanuit de plaats Spearfish. Dat is een mooie route. En dus stoppen we dat stuk er ook bij, het gevolg is wel dat het vandaag wel een lange dag is in de auto. Deze route loopt door de canyon van de Spearfish Creek. Maar het is het waard, het is er inderdaad heel mooi. We checken in bij Super8 by Wyndham voor de nacht.

We verlaten de besneeuwde toppen

en zien andere landschappen voorbij komen

De foto is wat onscherp, maar ik denk dat het pelikanen zijn

Devils Tower

Devils Tower

Prairiehondjes

En dan gaan we weer verder

Spearfish Creek Canyon

Bridal Veil Falls bij de Spearfish Creek

Spearfish Creek



Geen opmerkingen: