Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

woensdag 29 mei 2019

Cody WY - Buffalo WY 298 km

Deze ochtend zijn we eerst naar het historische oude westernstadje geweest. De gids legt uit dat het niet een bestaand stadje is, maar alle huisjes en wagens zijn wel authentiek. Ze zijn uit verschillende delen in Wyoming en Montana gehaald en hier weer in elkaar gezet. Het ziet er ook echt oud uit en er komen verhalen los van lui die echt in deze omgeving leefden en beroemd en berucht zijn geworden, zoals "Kid Curry", "Butch" Cassidy en "The Sundance Kid". Ook hoorden we een verhaal over 2 vrienden en het vrouwtje op wie ze verliefd waren, Belle. Het eindigde voor alle drie in een tragedie.
Na deze stap terug in de tijd is het tijd om onze volgende etappe af te leggen. Het is prachtig om te zien hoe je in een kleine driehonderd kilometer allerlei verschillende landschappen tegenkomt. We kwamen Yellowstone gisteren uit, nog in de bergen, in Shoshone National Forest. Toen werd het geleidelijk aan vlakker, maar we waren nog wel op 1500 meter hoogte. Vandaag zagen we in de verte alweer nieuwe bergen, bij Bighorn National Forest. Daar reden we doorheen en we klommen langzamerhand naar bijna 3000 meter hoogte en dus hadden we weer sneeuw. Toen we daar uit kwamen waren we al bijna bij ons doel van vandaag, Buffalo.
We vinden ons hotel, checken in en zien dat ze een guest-laundry hebben en dus draaien we meteen een was. Als dat klaar is kunnen we nog een wandelingetje maken. We lopen door het stadje en zien heel mooie muurschilderingen, maken een praatje met een paar inwoners en zien dan een bordje wat wijst naar een trail langs de Clear Creek, een rivier die door het stadje loopt. Die trail volgen we een tijdje en zijn na ruim 9 kilometer weer we in ons hotel, en dan is het ook bijna tijd om iets te eten in restaurant de Bozeman Trail. En dat is erg lekker.




Berucht en beroemd

Prachtig handwerk, allemaal heel kleine kraaltjes

Verschillende landschappen



Wat moet je hiervan zeggen?

Muurschilderingen

De Clear Creek Trail



Geen opmerkingen: