Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 28 mei 2019

Jackson WY - Cody WY 288 km Yellowstone National Park [3]

Na 3 dagen zonder creditcard, zag Leo vanochtend vroeg dat alles weer OK was. Dus hebben we er eerst voor gezorgd dat de mensen die ons hebben geholpen met cash, hun geld weer terug hebben. Dank je wel nogmaals Nancy en Maud en Nason.

Vandaag dus voor de laatste keer door Grand Teton en Yellowstone, met in ieder geval het grootste deel van de dag een blauwe lucht met wat wolken. De natuur is prachtig, maar ook als we aan de oostkant het park uitrijden blijft het prachtig. Dat is natuurlijk niet meteen weg, het blijven overweldigende vergezichten. We checken eind van de middag in in het Big Bear Motel in Cody en we hopen morgenochtend een oud westernstadje te bezoeken, het is om 8.00 uur open 😉.
The Old Trail Town, The Old West as it Really was.

Nog in Jackson

De postkoets komt eraan. Jackson

Ook in Yellowstone gaan hele stukken bos in vlammen op.
Maar kijk eens naar de boompjes die er alweer staan

Yellowstone Lake

Als we weer wat hoger komen ligt er gewoon nog steeds sneeuw

Onderweg

Big Bear Motel

Op de muur van onze kamer

Geen opmerkingen: