Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 21 mei 2019

Rocky Mountain National Park

We gaan vandaag een paar trails lopen in Rocky Mountain National Park. We rijden eerst naar het bezoekerscentrum van het park om te vragen of er bijzonderheden zijn te melden. Die zijn er niet maar we moeten wel oppassen want het kan glad zijn. Overal ligt sneeuw en het is prachtig. Het is een paar graden boven nul en dus dooit het en komt er soms een lawine van sneeuw uit de bomen vallen. Soms is het ineens even heel bewolkt, maar over het algemeen is dit toch een mooie dag geworden. We wandelen de trail rond Bear Lake en Nymph Lake. Het ligt op een hoogte van ongeveer 2900 meter, dan ben je al iets sneller buiten adem, maar het lopen op een gladde ondergrond maakt het niet makkelijker. Als we dat hebben gedaan rijden we naar een ander beginpunt van een trail, maar binnen 5 minuten zeg ik tegen Leo, dat ik deze niet zo zie zitten, het is me te veel klimmen en dat vind ik met deze gladheid niet fijn. Dus gaan we naar de laatste trail die we nu doen. Het is een rondwandeling om Sprauge Lake. De sneeuw begint hier aardig te smelten en dus liggen de paden vol plassen. Maar het is er mooi. Bijna aan het eind van de wandeling zien we een eland langs het water. Een groot beest. Daarna rijden we terug naar het hotel, maar we zien op veel plekken herten lopen en dat is een mooi gezicht. De lucht trekt nu helemaal dicht en is grijs. Maar wij hebben een heel mooie dag gehad.

Bij de ingang van Rocky Mountain NP


Bear Lake

Bear Lake


Sprauge Lake

Sprauge Lake

Een eland

en herten

en nog meer

Geen opmerkingen: