Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 17 mei 2019

Mexico MI - Lake of the Ozarks MI 172 km

Vandaag zullen we aankomen bij Bill, een vroegere chef van Leo. Hij, Leo en hun vrouwen konden het heel goed met elkaar vinden, maar verloren elkaar uit het oog. Via FB en messenger werd er weer contact gelegd en nu zal ik dus ook met hem kennismaken.
We gaan om 9 uur weg uit het hotel en komen, volgens afspraak, rond 12 uur aan bij Bill, die woont aan één van de armen van Lake of the Ozarks.
Lake of the Ozarks is een stuwmeer, dat is ontstaan na de bouw van de Bagnell dam in de Osage rivier, die klaar was in 1931. Tijdens de bouw was het meer één van de grootste kunstmatige meren van de wereld.
We worden hartelijk welkom geheten en alle herinneringen worden opgehaald door Bill en Leo, ik word helemaal bijgepraat. Het is prachtig weer, dus laten we met z'n drieën de hondjes uit en lopen naar het meer. Het is een gezellige dag en we gaan lekker uit eten met z'n drieën. Wij zijn best moe halverwege de avond en omdat Bill  nooit laat naar bed gaat, liggen wij er ook vroeg in.











Geen opmerkingen: