Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 18 mei 2019

Lake of the Ozarks MI - Dodge City KA 708 km

Het gevolg van zo vroeg naar bed gaan is, dat we ook heel vroeg wakker zijn, maar dat is onze gastheer ook. Na het ontbijt en nog meer opgehaalde herinneringen gaan we om 9 uur verder met onze reis.
Het weer zou erg slecht te worden vandaag, er zijn tornado waarschuwingen en vooruitzichten van heftig onweer voor het zuiden en het midden van de VS. We besluiten daarom om vandaag veel kilometers te maken omdat het toch geen weer is om ergens te wandelen of om iets te zien. Onderweg waait het erg hard en we zien een vrachtwagen op zijn kop in de berm. We rijden door naar Dodge City in Kansas. In de tijd van het Wilde Westen was het een roemruchte plek; zo was de legendarische Wyatt Earp er enige tijd hulpsherrif.. Het is wel gegroeid in de jaren maar het historische centrum is nagebouwd en we zijn van plan om daar morgenochtend te gaan kijken, als het weer het toe laat. Want als we vanavond na het eten terug lopen naar het hotel, worden we bijna weg geblazen.

Geen opmerkingen: