Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 20 mei 2019

Colorado Springs CO - Estes Park CO 277 km

Toen we vanochtend wakker werden, was het koud, heel erg grijs en het regende een beetje. Na het uitgebreide ontbijt stappen we in de auto en rijden nog een keer door de Garden of the Gods, daarna gaat het richting Denver. Maar ruim voor de stad buigen we af naar het westen en gaan we echt de bergen in. Ons doel daar is het kleine plaatsje Nederland in Colorado. Het moet een prachtige route zijn als het zicht goed is, maar wij rijden nu bijna in de wolken. De miezer-regen is over gegaan in natte sneeuw en de display in de auto voor de buitentemperatuur geeft 0 ˚ aan. In Nederland lopen we een paar winkels binnen en we krijgen iedere keer leuke reacties als we antwoorden op de vraag waar we vandaan komen. Als we verder rijden gaat de natte sneeuw over in echte sneeuw en langzaam wordt de wereld witter. In Estes park vinden we de Discovery Lodge waar we 2 nachten zullen slapen. Als we naar onze lodge gaan lopen er vlakbij een paar stevige herten, ze komen hier steeds kijken of er iets te eten is. Omdat het helemaal niet lekker is om een rondje te lopen, pakken we de te wassen kleding bij elkaar en gaan naar een wasserij. Een uurtje later is alles gewassen en gedroogd. De weersvoorspelling voor morgen is niet goed, meer sneeuw. Misschien valt het mee en anders zullen we gaan bekijken of de voorspellingen voor woensdag misschien beter zijn en dat we hier een nacht langer zullen blijven. Het zou jammer zijn als we van Rocky Mountains National Park niets zouden meekrijgen. We wachten het af. In ieder geval is de Trail Ridge Road die we wilden rijden door Rocky Mountain National Park naar Rock Springs, nog afgesloten tot eind mei. Daar moeten we een andere route voor kiezen, het is jammer maar het is niet anders. Het weer kunnen we nu eenmaal niet veranderen.

Nog een keer Garden of the Gods






Saint Malo's Chapel on the Rock




Onze auto voor 4 weken, nu in de sneeuw

Geen opmerkingen: