Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 17 juni 2014

Lang zal ze leven, laaaaaaaang zal ze leven,

Jarig Jetje
Voor de derde keer vieren we Petra's verjaardag hier op dit prachtige eiland Zakynthos. Vanmorgen hadden we al vroeg een grote verjaardagskaart op het terras van Petra en Ben gelegd en om half negen staan we een deuntje te zingen voor hun terrasdeuren. Als een echt jarig Jetje komt ze naar buiten, knuffels alom.
Ze hebben iets lekkers gehaald voor bij de koffie en verder hebben we een rustige dag. Het normaal altijd prachtige weer laat het een beetje afweten, het is bewolkt en we voelen steeds druppeltjes regen. Maar de temperatuur is prima, dus zitten we toch de hele dag buiten.
's Avonds trakteert de jarige op een heerlijk etentje bij Fidelio in Alykes. Dat betekent wel dat we eerst 6 km moeten lopen, want we willen niet op de heenweg al een taxi nemen, nu is het nog licht. Dennis en Yannis herkennen ons van de vorige jaren en komen even praten, leuk als je de mensen een beetje kent.
We hebben een gezellige avond en nemen dan wel de taxi terug naar Ilyessa, waar we nog even napraten op het terras.

Koffie met iets erbij. Lekker hoor!

Geen opmerkingen: