Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 13 juni 2014

Meso - en Ano Gerakari, Amoudi en Psarou




13,7 kilometer, 5 uur 52 minuten

Vanochtend eerst maar alles opgeruimd wat gisteravond in tasjes en koffers was terecht gekomen. Het was allemaal zo weer gebeurd. Misschien verhuizen we nog wel weer terug als de waterleiding snel is gemaakt, want dat weet je hier maar nooit. We hebben in het huisje nu niet zo'n goed internetsignaal, we zitten wat verder van het wifi-punt af. Buiten gaat het wel goed met de tablets, maar we hebben de laptop nodig om foto's e.d. te kunnen uploaden en op dat scherm is buiten helemaal niets te zien. We wachten maar af.
Omdat de excursie naar Olympia niet door ging hebben we maar weer een wandeling gemaakt. Het gaat gewoon niet vervelen. Prachtige doorkijkjes naar dorpjes op een heuvel, oude olijfbomen. We lopen eerst richting Meso Gerakari en lopen op een gegeven moment vast in een olijfgaard. We weten dat er ergens beneden ons een pad moet zijn, dus zoeken we even door. We pakken de route even later gewoon weer op. Vanaf het plein bij de kerk van Ano Gerakari hebben we een prachtig uitzicht over de omgeving. Dan dalen we weer wat, we gaan richting kust. Soms hebben we het wel even zwaar, als we een heuvel op moeten, want het is gewoon erg warm. Maar we willen niet klagen, want we zijn blij met het prachtige weer. Vorig jaar hebben we 's avonds nog heel vaak een vest of trui aan moeten doen. Maar nu niet, het is iedere avond heerlijk en overdag is het warm, vandaag 31 graden.
En net hebben we gehoord dat de waterleiding weer is gemaakt, dus we verhuizen morgen weer naar huisje nr.3

Ano Gerakari
Ano Gerakari ligt echt hoog
Tijm
Kleine kapel tussen de olijfbomen
Het interieur
Het uitzicht van boven blijft mooi
Een prachtige oude olijfboom
Aan het werk
Bloeiende cactussen, ook al zo mooi
Artisjok
Ammoudi, je zou zo de zee inrijden
Zoek de vlinder

Geen opmerkingen: