Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 10 juni 2014

Rustdag???

Gisteravond, maandag, is Jackie van Nefis Travel, nog even langs geweest. Ze kwam een fles wijn brengen vanwege het akkevietje met de taxi die er niet was bij het vliegveld. En ze vertelde ons dat we vrijdag mee kunnen met de excursie naar Olympia op de Peloponnesos.
Vandaag doen we het rustig aan. Eerst lekker ontbijten. Dan komt Petra vanuit het andere huisje met haar fototoestel om te laten zien wat zij net heeft gevonden op haar stoel op het terras. Een heuse slang! Niet een grote, maar toch! Ben heeft hem voorzichtig met de bezem weggehaald.
Tot een uur of vier houden we het rustig. Eigenlijk is het wachten of beheerder Dion nog verschijnt, want hij wilde eventueel wel met ons naar een andere supermarkt rijden om boodschappen te doen. Maar hij komt vandaag niet en we moeten wel wat eten. We willen niet naar de dure winkel waar we eerder waren, dus we besluiten om naar Alykes te lopen , 7 kilometer, en met de taxi terug te gaan. Want we hebben ook weer water nodig en je loopt niet echt vlot terug met pakken met 6 flessen.
Dus het rustige dagje wordt dus toch nog inspannend, maar Petra trakteert in Alykes op een heerlijk ijsje, de Frutopia, dus wordt de wandeling behalve nodig ook nog lekker.

Slang bij onze buurtjes
Kerkje van Ano Gerakari
Frutopia
Boodschappen
Avondeten
Huisgenoot
en familie

Geen opmerkingen: