Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 7 juni 2014

Zakynthos, Ilyessa Cottages


Met Petra en Ben

We zijn gearriveerd op ons vakantieadres,Ilyessa Cottages. Eigenaar Dionysis verwelkomt ons en laat ons van alles zien. Vanochtend om half 10 kwamen we hier aan op het vliegveld. Er zou een taxi voor ons zijn, maar dat was een beetje misgelopen. Even gebeld en hup daar was een andere taxi. Een flinke personenauto met een normale kofferbak. En dan 4 personen en 4 grote koffers en flinke handbagage. Maar even stapelen, een elastiekje eromheen en dan gaat het het gewoon. Het bleef gelukkig allemaal hangen. Eerst even bij Nefis Travel in Tsilivi langs om excursies te betalen en dan naar ons huisje.
De spullen uitgepakt en dan boodschappen doen, we worden erheen gereden door de zoon van Dionysis. En we schrokken van het eindbedrag. We moeten dus nog even gaan zoeken naar andere mogelijkheden, anders zijn we binnen 2 weken blut. Maar het is hier prachtig en heerlijk rustig. Dionysis komt ons nog water, wijn, olijfolie en pruimen brengen. We gaan ons hier wel vermaken.

Lekker in het zonnetje in de tuin
Ons terras
Het uitzicht
Het huisje voor de komende 2 weken
Een buurman (of vrouw)
Lijkt net of er een stukje mist
De tuin

Geen opmerkingen: