Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 28 juni 2014

Limni Keriou


11,2 km; 4 uur 13 minuten

Na 2 dagen bij ons huis te zijn geweest, hebben voor vandaag besloten om toch maar weer een stukje te lopen. Maar de temperatuur stijgt gestaag, dus we willen graag om een uur of twee terug zijn. We ontbijten en staan om half 10 helemaal klaar. Ook dan is het al goed warm, op het terras in de schaduw 29 graden.
Ik heb een kleine route gemaakt die door Limni Keriou loopt en die aan de andere kant van het dorp een stuk door zou lopen tot aan de weg. Dat blijkt jammer genoeg niet te kloppen. Waar de weg tot aan zee doorloopt is er ergens een flink stuk weggeslagen. Langs het restaurant mogen we niet, we worden teruggefloten. We gaan dus weer terug en lopen via de andere kant van het dorp naar de route. Het is vandaag niet heel veel bijzonders, maar we zien wel veel schildpadjes in een watertje bij een huis. In ieder geval hebben we ons best weer gedaan, het is warm dus we verdienen ook weer iets te drinken en een ijsje voordat we het laatste klimmetje maken richting huis Laura.

Ik was getuige van een prachtige zonsopkomst
Limni Keriou met haven
Hele stukken weg zijn weggeslagen
Behalve visjes, ook schildpadjes in dit water
Vanaf de heuvels een blik naar Limni Keriou en de zee
Even uitpuffen op een terrasje
met een lekker ijsje en een coke
Mooi toch zo'n blauwe zee

Geen opmerkingen: