Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 29 juni 2014

Zon, zee, ijs, Mythos en cola

Na een heerlijk rustige dag op ons terras, nodigen Peet en Ben ons uit voor een ijs en een drankje bij To Votsalo. Het is een prachtig plekje daar en we genieten opnieuw van het uitzicht over de baai en schildpadeiland. Als we thuiskomen volgen we straks de verrichtingen van Oranje en zullen we ook nog een hapje eten maken. Morgen lopen we naar Laganas om daar geld te pinnen en boodschappen te doen, we gaan dan met de taxi terug. We wilden eigenlijk graag een auto huren voor een dag, maar dat blijkt hier in Limni Keriou niet mogelijk. De auto moet dan uit een andere plaats komen en dat is blijkbaar te veel moeite voor de verhuurders van auto's hier. Dus dat wordt  een stevige wandeling van een kilometer of 12. We gaan nu echt vroeg weg, de planning is om 8 uur. Dan is het nog iets minder warm en zijn we, hopen we, halverwege de middag weer thuis.

To Votsalo vanaf ons huis
Groen- en blauwtinten 
En vooral blauw
De ingang van het restaurant

Geen opmerkingen: