Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 9 juni 2014

Richting kust en daarna naar Kipseli

Ons doel vandaag: Kipseli










9,9 kilometer;  3 uur 6 minuten met Petra en Ben

Lekker rustig aan gedaan vanochtend en rond 1 uur gaan we weer even een stukje lopen. Gisteren was de weersverwachting niet echt goed, veel bewolking en onweersbuien, maar het valt allemaal erg mee. Er zijn wel wat wolken maar in de loop van de dag wordt het blauwer en dus warmer.
We lopen eerst een stukje dezelfde weg als gisteren, want we moeten eerst de heuvel af. Daarna gaan we richting kust en lopen heerlijk langs hoge bamboe planten en olijfbomen. Het is flink warm dus de flesjes water raken snel leger.
Als we wat zuidelijker zijn, gaan we weer wat het binnenland in. Dat betekent ook dat we moeten klimmen en dalen. Maar het is steeds weer leuk om over kleine weggetjes je weg te zoeken en soms is er dan weer iets bijzonders. Nu komen we in de buurt van het plaatsje Kipseli en we zeggen een meneer gedag die uit een huis komt, hij groet terug. Even later komt hij uit zijn boomgaard en geeft ons 4 heerlijke abrIkozen. Wat ontzettend aardig toch.
We lopen door Kipseli en gaan verder richting Meso Gerakari en dan zijn we bijna weer thuis.
We brengen de rest van de middag in gepaste rust door, het blijft tenslotte vakantie.

Langs de kant van de weg
Bamboe
Citroenen
Passiebloem
Kipseli
Weer door de olijfgaarden
Trek in een ijsje!

Geen opmerkingen: