Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 10 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 10 Wandeling vanuit Eastbourne

Het is nog vroeg als we wakker worden,  door het uur tijdsverschil. We ontbijten buiten, want het is alweer mooi. We vertrekken rond 10 uur naar Eastborne waar de wandeling begint. Het is een stuk rijden maar wel weer leuk, maar ook inspannend vanwege het links rijden. Tegen half12 zijn we bij ons startpunt bovenaan de witte kliffen die ook hier zijn. Mooie vergezichten levert het op. Onze wandeling is behoorlijk inspannend met een heel stevig klimmen. Als we 5 kilometer onderweg zijn besluiten we het korter te maken.  Zo gezegd zo gedaan. We lopen door allerlei velden, het lijkt echt op een klompenpad.  Tussen de schapen en de koeien door weer op weg naar Eastbourne. Op de terugweg rijden we via Rye, een mooi stadje. We eten wat in een klein zaakje.heel lekker. Daarna verder naar onze hut. Inmiddels is het een beetje gaan regenen, maar de zon laat zich even later alsnog even zien.




Echt Engels toch?










Geen opmerkingen: