Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zondag 17 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 17 Clovelly - Parracomb 89,3 km

We zijn inmiddels 2 weken op reis en dus is de plastic zak met niet meer zo frisse kleding al aardig vol. Vandaag hebben we weer een korte rit voor de boeg en dus is het een goede dag om een wasserette op te zoeken. We vinden er één halverwege de route van vandaag. Dus rijden we naar Woolacomb. Bij de wasserette aangekomen blijkt dat alle machines op munten werken en dat zijn dus geen euro's. We gaan naar een restaurant aan de overkant 'The Jube', maar daar mogen ze geen cash geld uitbetalen door gebruik van een card. Dus even zoeken naar geldautomaat, maar die vinden we snel. Daarna de briefjes wisselen voor munten bij het restaurant en dan pas kunnen we wassen. Het duurt ongeveer 40 minuten en die brengen we door in het restaurant met een kop koffie. Na 40 minuten terug naar de wasmachine om het in de droger te stoppen. 20 minuten verder staan we de boel op te vouwen en gaan we op weg naar de B&B waar we de komende 2 nachten zullen slapen. Het is grauw en grijs en het regent pijpestelen, dus we zetten de auto even neer op een P-plaats en lezen daar wat tot het tijd wordt om in te checken. Onze gastvrouw ziet ons komen, verwelkomt ons, laat zien waar we slapen en vertelt ons meteen hoe we een leuk rondje dorp kunnen doen. Als we de bagage uit de auto hebben, trekken we de wandelschoenen aan voor het rondje. Maar inmiddels is het weer hard gaan regenen, dus de schoenen gaan weer uit. We hopen dat het morgen wat beter weer is. Voor vanavond hebben we een tafeltje gereserveerd bij 'The Fox and The Goose'.


Vanuit ons slaapkamerraam




Geen opmerkingen: