Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 25 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 25 Y Felin - West Tanfield 304 km

We zijn redelijk vroeg wakker en omdat we een pittig stuk rijden voor de boeg hebben gaan we weg zodra we hebben ontbeten. Het eerste stuk rijden is hetzelfde dan wat we gisteren hebben gedaan, maar nu kunnen we het landschap ook zien. Zoveel veldjes met heggen er omheen en veel, heel veel schapen. Echt mooi om te zien. Dan gaan we het landelijke gebied uit en komen in een gordel van de grote steden Liverpool, Manchester en Leeds. Gelukkig passeren we ze door de buitenwijken, dus valt de drukte mee. Als we aan de andere kant deze gordel uitkomen, komes we in de Yorkshire dales uit. Uitgestrekte grasvelden en heidevelden. Nu geen heggetjes meer tussen de velden maar stapelmuurtjes. In dit soort landschappen is de serie van o.a. dierenarts James Heriott opgenomen. Het is zo herkenbaar voor ons. En dan komen we aan de de Bull Inn in West Tanfield. Weer 2 nachten en restaurant aan huis. Gezellig.






Geen opmerkingen: