Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 11 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 11 Smarden-Ansty 255 km

We rijden vanuit Marsden verder naar het westen. We hebben over kleinere wegen gereden, maar ook wegen die wel heel erg aan snelwegen doen denken. Maar om voorbij de grote steden als Bournemouth en Southampton te komen is het wel prettig, anders moet je dwars door de stad of een heel eind omrijden. Als we de route opstarten vertelt maps.me ons dat we om 13 uur op de bestemming kunnen zijn, maar dan moet je je overal aan de maximale snelheid houden en het verkeer moet meezitten. Op de kleine weggetjes mag je 30 mijl per uur rijden, dat is ongeveer 45 km. Nou, dat doen we niet, zeker niet altijd. Maar het inchecken kan pas om half 5, dus we hebben alle tijd. We komen ergens langs waar staat dat er een planetarium is, en dat willen we wel zien. Maar als we er zijn blijkt dat het alleen op vrijdagmiddag en op zondag open is voor bezoekers, jammer. Natuurlijk stoppen we nog ergens voor een kop koffie en we doen het heerlijk rustig aan. We zijn er uiteindelijk netjes om half 5, prima dus. Vanavond gaan we eten in The Fox. We zijn benieuwd ...

Nou kijk, schapen en geiten, ja dat kennen we. Koeien ook.
Maar fazanten? Heel bijzonder😁

En wat eten we? Fish & chips, maar wel met mayo.

Een pub en inn, the Fox

Geen opmerkingen: