Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

dinsdag 12 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 12 Wandeling Durdle Door in Lulworthy, Dorset

We rijden naar Lulworthy en beginnen daar onze wandeling. Al na een paar honderd meter blijkt dat het plan niet goed is. Als ik een wandeling plan, weet ik niet of het zwarte streepje op de kaart een breed voetpad is of een heel smal paadje. Nu blijkt het pad heel smal te zijn en zo stijl omhoog te gaan dat het klauterwerk zou worden op handen en knieën. Dat lijkt ons niet een goed idee. Dus zoeken we een andere mogelijkheid en gelukkig vinden we die. We lopen over het kustpad en bewonderen de Durdle Door. En de route gaat verder. We maken een lus terug naar het dorp en dan verder naar het oosten. Op het verste punt van de wandeling zouden we rechtsaf moeten gaan om zo weer terug te lopen naar het dorp. Maar wat blijkt? Er is militair oefenterrein daar en ze zijn daar bezig, dus dan mag je daar als wandelaar niet in.Wel logisch, maar toch. We moeten dus dat wat we heen hebben gelopen nu ook terug lopen, dat is jammer, maar er is geen andere oplossing. Weer terug in het dorp drinken we op een terras een grote ijskoude cola. Prima. Al met al 14,6 km en vanavond nog even naar de Fox, wandelen natuurlijk 😀.

En nu zijn we terug. Op de heenweg was het nog licht en liepen we door de weilanden naar de Fox en daar kwamen een flink aantal jonge koeien en stieren achter ons aan, flink nieuwsgierig. We zijn maar stevig door gelopen om bij het volgende hek toch even om te draaien en een foto te maken van de meisjes en jongens😁.



Lulworthy



Durdle Door



Geen opmerkingen: