Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

maandag 18 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 18 Wandeling bij Lynmouth en in Parracomb

We logeren in Parracomb, in B&B Highfield House, dat in Exmoor National Park ligt. We zijn van plan daar een flinke wandeling te maken. Terwijl we aan het ontbijt zaten kwam de regen met bakken uit de lucht, maar een uurtje later was het in ieder geval droog, wel een beetje winderig. En dus gaan we vol goede moed richting Lynmouth waar de wandeling begint. Het wandelen gaat langs stijle rotsen en we hebben mooie uitzichten. Maar wij allebei moeten toegeven dat het wandelen ons tegenvalt. Er staat een heel harde wind en je moet wel continue opletten waar je je voeten neerzet op dit paadje van 30 cm breed, want een misstap wil je op deze steile hellingen niet maken. We nemen dus een pad een andere richting op en wandelen terug naar Lynmouth waar we nog even rondwandelen en een ijsje eten. Na het rondje Lynmouth doen we als we weer bij de B&B zijn nog het rondje Parracomb dat we gisteren niet deden vanwege de regen. Ach, al met al hebben we ruim 8 kilometer gedaan, niet veel, maar ach ...

Lynmouth

Tijdens de wandeling


Lynmouth

Lynmouth

Haventje van Lynmouth

Parracomb

Kerk van Parracomb

Parracomb

Parracomb

'Fox and Goose' in Parracomb


Geen opmerkingen: