Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

zaterdag 16 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 16 Wandeling bij Clovelly

Vanuit de West Country Inn rijden we een kilometer of 7 naar de kust, naar Clovelly en van daaruit wandelen we. Het is een erg grijze dag vandaag. Afgelopen nacht heeft het flink geregend want er liggen grote plassen. Als we beginnen met de wandeling begint het een beetje te regenen, niet erg hard, maar genoeg om een jas aan te doen. Gelukkig kunnen die jassen na een paar minuten al uit. Het wordt een heel afwisselende wandeling, door velden met randen met wilde bloemen er omheen, door weilanden met koeien, die nu niet nieuwsgierig waren maar druk met hun maaltijd. We liepen over smalle asfaltwegen, maar ook over heel smalle paadjes. We klommen over hekken😀 en over schrikdraad, dus echt veel afwisseling. Aan het einde liepen we in Clovelly, een heel leuk klein havenstadje, met straatjes die heel stijl omhoog (en omlaag) gaan, bestraat met kleine ronde en ovale steentjes. De bewoners hebben kleine sleetjes bij de voordeur staan om zwaardere spullen naar beneden of naar boven te brengen. Heel apart. Al met al een mooie wandeling van 15,6 km.













Geen opmerkingen: