Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 29 september 2023

Naar Nederland 2023 Dag 28/29 Sutton Bridge - Harwich - Hoek van Holland

We rijden van Sutton Bridge via een omweg naar Harwich waar we pas om 23 uur zullen vertrekken met de Ferry. We hebben dus alle tijd om nog iets anders te doen. In de laatste Inn vinden we een folder van een heel klein dierenpark in de buurt waar wij doorkomen en daar brengen we een paar leuke uurtjes door. Dan rijden we verder en vinden nog een Inn om een warme maaltijd te nemen. En ook die bevalt weer echt goed, lekker gegeten dus. We zijn tegen 20 uur in de haven en vinden met gemak de kade waar we moeten zijn. Als we eenmaal aan boord zijn nemen we nog een drankje en gaan dan richting hut. Voor mij wordt het een onrustig nachtje, maar op een bepaald moment val ik toch in slaap. Leo slaapt gewoon, natuurlijk.


De volgende ochtend, vrijdag, zijn we om 8 uur in Hoek van Holland, maar het duurt nog wel even voor we van de ferry af zijn. Als we op weg zijn, nemen we eerst nog een ontbijtje bij McD en beginnen we met de eerste bezoekjes van deze 3 weken. Heerlijk, we gaan genieten van alles.

Geen opmerkingen: