Wij weten dat er veel zaken zijn in het leven waar je bij moet stilstaan. Maar het is ook zo ontzettend belangrijk dat je geniet van het leven, als het nog kan.
'Pluk de Dag', 'Carpe Diem', 'Geniet van elk moment', 'Pak wat je pakken kunt' en ga nog maar even door.
Geniet van het leven zolang je kunt, misschien heb je straks niet meer de mogelijkheid. En dan kun je tenminste zeggen: ik heb eruit gehaald wat erin zit.

vrijdag 22 september 2023

Naar Nederland 2023 dag 21 Nationale botanische tuinen van Wales en Roofvogel centrum Wales

Na een voor ons gevoel uitgebreid ontbijt, toast met gebakken eieren, gaan we op stap. Op een paar kilometer afstand van ons logeeradres zijn de nationale botanische tuinen van Wales en het Roofvogel centrum Wales. We lopen er naar toe en hebben een paar leuke uurtjes. Vooral de 2 vogelshows waren heel goed om te bezoeken en heel interessant. Ze hebben er alleen vogels die ook echt in Wales voorkomen en helpen bij het weer krijgen van een gezonde populatie in Wales. We hebben uilen, valken, buizerds en een adelaar zien vliegen en we zijn de tuinen doorgelopen, er was toch nog veel kleur om te zien. Het was dus een voor ons doen heel rustige dag, fijn. En we eindigen na ons loopje in de pub met een groot glas cider, het ziet er uit als een engels biertje, maar we kunnen zeggen dat het echt anders smaakt, appelsap met een bubbeltje en een beetje alcohol, lekker.

Waterornament








Oude apothekerskast vol met eigenlijk van alles










A pint of cider




Geen opmerkingen: